Romana|English
header image

Servicii SEO, Promovare Web

AxaSoft Consulting ofera suport pentru promovare online prin oferirea de servicii de consultanta si optimizare SEO. Sa creezi un site nu este suficient pentru a avea o prezenta online puternica. O investitie intr-un site web (de prezentare, comert electronic etc.) nepromovat corespunzator este o investitie proasta.

Pentru ca numele, imaginea si produsele companiei dumneavoastra sa fie cunoscute, sunt necesare investitii in campanile de promovare online.

Intelegand importanta acestui aspect, propunem solutii adaptate cerintelor specifice publicului tinta, oferind de asemenea asistenta in construirea si implementarea strategiei de promovare online.

Deoarece, in general, vizitatorii ajung pe site utilizand motoarele de cautare, este foarte important ca, la cautari specifice, site-ul sa se regaseasca in primele pozitii in rezultatele motoarelor de cautare. Acest lucru de fapt conditioneaza succesul afacerii, de aceea acordam o atentie deosebita promovarii prin servicii de optimizare pentru motoare de cautare (SEO)

Promovarea SEO este un proces complex si de durata, ale carui rezultate se vad in timp si care include urmatorii pasi de optimizare on-page si off-page:

 • 1. Evaluare site existent:
      - validare cod HTML
      - analiza link-uri
      - pozitionare cuvinte cheie (keywords)
 • Dezvoltare strategii de keywords
 • Crestere PageRank prin campanii de link building
 • Generare de URL-uri optimizate pentru motoarele de cautare (friendly URL)
 • Optimizare link-uri interne sau externe
 • Inscriere in directoare, portaluri si comunitati online avand acelasi specific cu site-ul
 • Integrare social-media: Facebook, Tweeter, etc
 • Consultanta profesionala cu privire la modificarile continutului sau structurii site-ului;

Daca aveti un proiect la care va ganditi si considerati ca AxaSoft Consulting va poate fi de ajutor, va rugam sa ne contactati. Garantam ca veti fi multumiti de serviciile pe care le oferim.Contact
Cele trei lucruri esentiale pentru a infaptui ceva care sa merite osteneala sunt munca staruitoare, perseverenta si bunul simt.
Dl. Thomas Edison

Abonare newsletter

Daca doriti sa va abonati la Newsletterul nostru, va rugam sa completati adresa de e-mail. Aceasta va fi utilizata exclusiv in scopul de a va trimite ultimele stiri, nu va fi vanduta, exploatata sau transmisa.